Суспільство

Рятувальники попереджають про пориви вітру на території Житомирської області

25 October 2016, 14:44

26 жовтня по всій території України очікуються пориви вітру 15-20 м/с.

Про це на своїй сторінці у Facebook 25 жовтня поінформувало управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.  

«До кінця доби 25 жовтня, вночі та вранці 26 жовтня по всій території України пориви вітру 15-20 м/с, на Донеччині місцями 25 м/с», -  йдеться у повідомленні.

Рятувальники просять громадян відповідально ставитись до життя і в разі небезпеки телефонувати до служби порятунку за номером «101».

Також УДСНС повідомляє про пожежу сухої трави в Народицькому районі 24 жовтня, яка через вітряну погоду ледь не перекинулася на житловий сектор.

«24 жовтня сталося загоряння сухостою поблизу с. Мотійки Народицького району. З’ясувалося, що горить суха трава та очерет на площі біля 5 га і через вітряну погоду вогонь поступово наближається до житлових будинків. Вогнеборці о 18:15 пожежу ліквідували. Вогнем знищено 4,5 га сухої рослинності. Рятувальники не допустили розповсюдження вогню на приватні оселі», - інформують рятувальники.

Фото УДСНС в області

За повідомленням Українського гідрометцентру, у середу, 26 жовтня, в Житомирі вітряно, температура +4…6 градусів, можливий дощ. У четвер-п’ятницю без опадів, малохмарно. На вихідних похолоднішає до 0 градусів, не виключені опади у вигляді дощу та мокрого снігу.

Як повідомляв Житомир.info, на початку жовтня Служба автодоріг попереджала водіїв про погіршення погодних умов.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі