Події

У райцентрі Житомирської області насмерть привалило землею чоловіка, який копав траншею під каналізацію

25 October 2016, 16:32

 22 жовтня у селищі Романів Житомирської області під час робіт з риття каналізації землею насмерть засипало робітника.

Про це 24 жовтня повідомив сайт Твій Романів.

«В комунальній установі «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф відділення постійного базування у Романівському районі» даний факт підтвердили. Трагедія трапилася близько 14-15 години дня. Працівники саме рили траншею для підведення каналізаційної мережі до одного з будинків на вулиці Коцюбинського. Рів був досить глибокий, під час виконання робіт відбувся зсув ґрунту. Чоловіка 30 років, що знаходився всередині рову, привалило земляною брилою. Швидка констатувала смерть робітника», - інформує Твій Романів.

У редакції сайту розповіли, що роботи проводило не комунальне, а одне з приватних підприємств. У чоловіка є малолітня дитина.

За повідомленням Романівського відділення поліції, про подію правоохоронцям повідомив фельдшер швидкої допомоги.

«22.10.2016 року о 14.10 до чергової частини Романівського відділення поліції надійшло повідомлення від фельдшера швидкої допомоги Романівської ЦРЛ про те, що 22.10.2016 року в смт. Романів по вул. Коцюбинського, під час виконання земляних робіт стався зсув ґрунту, внаслідок чого загинув чоловік. Виїздом на місце пригоди слідчо-оперативної групи було встановлено, що  22.10.2016 року близько 14 год. в смт. Романів по вул. Коцюбинського, на узбіччі дороги навпроти житлового будинку, під час копання траншеї для проведення каналізації до приватного житлового будинку стався нещасний випадок, а саме самовільний зсув викинутого ґрунту в викопану траншею шириною 1,3 м та глибиною 2 м, в якій самовільно, не впевнившись в своїй безпеці, виконував земляні роботи по розчищенню даної траншеї житель смт. Романів 1986 р. н., уродженець села Ясногород Романівського району. Чоловіка засипало ґрунтом, від отриманих травм він загинув», - інформує поліція.

У повідомленні уточнюється, що чоловік був одружений та офіційно ніде не працював. Тіло загиблого направлено на розтин до Чуднівської ЦРЛ для встановлення причини смерті. На даний час проводиться перевірка щодо законних дії проведення вищевказаних робіт, - інформують правоохоронці.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці вересня цього року на будівельному майданчику фірми «Фаворит», яка зводить житловий комплекс в мікрорайоні Промавтоматика, стався нещасний випадок, внаслідок якого загинув чоловік. На початку жовтня в селі Оліївка Житомирського району на будмайданчику з другого поверху впав та розбився муляр.

Фото - Твій Романів

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі