Суспільство

Як житомирська IT-компанія «Viseven Europe» за 7 років стала лідером розробки HTML5 презентацій

25 October 2016, 18:40

21 жовтня компанія «Viseven Europe» відсвяткувала сьомий день народження. Компанія, яку було створено в Житомирі і котра нараховувала лише 12 працівників, за 7 років переросла в глобального лідера розробки інтерактивних HTML5 презентацій з офісами в 4-х країнах світу і нині налічує більше 170 працівників. Як же стартапу вдалося досягнути неймовірних вершин в IT-сфері та завоювати прихильність замовників у багатьох країнах?

Можливо, причиною тому стали новаторські ідеї? Чи безсонні ночі? Або ж далекоглядність керівництва? Безумовно, всі ці фактори вплинули на те, що Viseven Europe став одним із провідних TECH-іноваторів не лише в Україні, але й по всьому світові. Однак, одним із найважливіших чинників стрімкого злету компанії є колектив, який самі співробітники називають «родиною Viseven».

Наталія Андрейчук, CEO «Viseven Europe»:

«Кожен рік – це чергова сходинка до успіху, нові можливості саморозвитку та вдосконалення. Ми ніколи не боялись ставити перед собою амбітні цілі та впевнено реалізовувати їх. Неймовірні проекти, що починалися, як ідеї мрійників, стали не просто флагманськими технологічними продуктами, а й незамінними щоденними помічниками співробітників фармацевтичної сфери. Якщо ти можеш щось уявити – ти можеш цього досягти!»

Колектив Viseven Europe вбачає перспективи розвитку не лише для власної компанії, але і для української IT-індустрії в цілому. Наразі, компанія допомагає самореалізуватись талановитій молоді. Регулярно відбуваються зустрічі IT-спільноти GeekSpace, на яких можна не лише почути цікаві доповіді, але й взяти участь в обговореннях інноваційних підходів та технологій. Вже 5 років поспіль на базі офісу компанії Viseven проходять безкоштовні курси з веб-програмування, а найкращі випускники отримують можливість подальшого працевлаштування в провідних ІТ компаніях країни.

Віталій Толкач, старший IOS Developer«Viseven Europe», 5 років в компанії:

«Унікальний, фантастичний результат може бути досягнутий тільки професіоналами, які шалено закохані в свою справу, в її позитивні та негативні аспекти. Закохані настільки пристрасно, що забувають про обід і навіть сон. Упевнений, що такими є футболісти збірної Бразилії, музиканти Red Hot Chili Peppers, пілоти NASA. Упевнений, що такими є і всі співробітники Viseven».

Підписуйтесь на офіційну сторінку компанії у Facebook, щоб отримати детальнішу інформацію про розвиток української ІТ-сфери, дізнаватися про TECH новинки та можливості безкоштовного навчання WEB-розробці.

Цікаві факти про Viseven:

· В 2009 році відкрито перший офіс в м. Житомир, нині офіси компанії розташовані в Києві, Таллінні (Естонія), Москві (Росія) та Сент-Джоні (Канада).

· За 7 років колектив компанії Viseven Europe збільшився з 12 до 170 працівників.

· Відділи компанії: WEB-розробка, маркетинг, дизайн, бухгалтерія, продажі, розробка мобільних додатків, платформ для редагування презентацій, CLM/CRM систем.

· Клієнти: більше 40 міжнародних компаній.

· Співробітництво: 10 технічних та 30 бізнес-партнерів.

· Географія співробітництва: 19 країн світу.

· Галузі: фармація, IT, фінанси, банківська справа, електронна торгівля.

· Компанія не лише надає IT-послуги, але і розробляє власні продукти: Cobalt, eWizard, Viseven CLM/CRM.

Довідка про компанію: Маючи семирічний досвід роботи в сфері розробки інтерактивного контенту, CLM та СRM інструментів, компанія станом на 2016 рік налічує близько 170 високопрофесійних технічних фахівців. Поєднання якісної бізнес-аналітики та наявність потужного технічного досвіду дозволяє компанії пропонувати широкий спектр IT-послуг для різних галузей бізнесу та промисловості: фармацевтичної, охорони здоров’я, фінансів, телекомунікацій, FMCG. Viseven надає послуги компаніям по всьому світу в 19 країнах на 3-х континентах. Місія Viseven – підвищувати комерційну ефективність партнерів, надаючи IT-послуги найвищої якості.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі