Події

У Бердичеві розшукують водія таксі, який збив молоду дівчину і не зупинився

26 October 2016, 11:01

25 жовтня в Бердичеві Житомирської області, по вул. Вінницькій, близько 18.45 водій легковика наїхав на дівчину-пішохода і з місця аварії втік.

Про це інформує сайт головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«За попередніми даними, водій автомобіля, марка якого нині встановлюється, рухаючись по вулиці, скоїв наїзд на пішохода, 17-річну місцеву жительку, яка переходила проїзну частину дороги. Унаслідок ДТП дівчина отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до Бердичівської ЦМЛ. За попередньою інформацією, на транспортному засобі була шашка таксі», - інформує поліція.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, з’ясовуються обставини ДТП та триває встановлення особи водія.

Громадян, які стали свідками події або володіють будь-якою інформацією щодо обставин ДТП, просять повідомити про це до Бердичівського відділу поліції, розташованого за адресою: вул. Героїв України, 67 або за телефоном (04143) 2-11-02 чи спецлінію 102.

Як повідомляв Житомир.info, поліцейські розшукували свідків ДТП, яка сталася в Бердичеві 21 жовтня: водій ВАЗу на пішохідному переході наїхав на жінку і втік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі