Події

У райцентрі Житомирської області хлопчик заплутався у саморобній гойдалці і мало не задушився

26 October 2016, 14:48

У Малині минулої п’ятниці, 21 жовтня, ледь не задушився 9-річний хлопчик, заплутавшись у мотузці саморобної гойдалки.

Про це повідомляє сайт «Малинські новини».

«На крики сусідки, котра першою побачила звисаючого на мотузці непритомного хлопчика, з хати вибігли вітчим і мати – розплутали й вийняли дитину із зашморгу. Кинувся рятувати малого і незнайомий чоловік, який проходив вулицею – він зробив штучне дихання і масаж серця. Хлопчик на якийсь момент прийшов до тями, однак знову втратив свідомість. Медики швидкої допомоги, які негайно прибули на виклик, відкачали дитину», – йдеться у повідомленні.

Інформацію про нещасний випадок у коментарі Житомир.info підтвердила начальник відділу комунікації головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

«Звисаючого хлопчика випадково побачила сусідка і вчасно покликала його матір. Хлопчика витягли, надали медичну допомогу і ввечері того ж дня він уже був удома. Взагалі, ця сім’я перебуває на обліку в соціальних службах як кризова. Мама хлопчика тричі притягувалася до адміністративної відповідальності за невиконання обов’язків із виховання. Востаннє – у 2014 році. А в 2015-му служба подавала клопотання щодо позбавлення її батьківських прав, але суд його відхилив. Хлопчик наразі проживає з матір’ю, в якої є співмешканець. Дітей у сім’ї більше немає», – прокоментувала вона.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській обласній дитячій лікарні прооперували 7-річну дівчинку, яка впала з перил у школі.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі