Події

Поліція розшукує чоловіків, які жорстоко побили і пограбували новоград-волинського підприємця

27 October 2016, 12:59

У місті Новоград-Волинський Житомирської області жорстоко побили і пограбували підприємця.

Про це 26 жовтня написав новоград-волинський сайт Час плюс.

«У балаклавах та з бітами в руках двоє молодиків прямо на подвір’ї спочатку майже забили до смерті господаря, а потім взялися діставати і дружину з хати. Щоб відкупитися від злочинців, жінка віддала пакет, у якому було 200 тисяч гривень», - інформує сайт.

Речник головного управління Національної поліції в Житомирській області Алла Ващенко 27 жовтня розповіла Житомир.info, що повідомлення про подію дійсно було зареєстроване поліцією.

«22 жовтня близько 20.30 до відділу поліції звернулася жителька міста Новоград-Волинський, яка повідомила, що близько півгодини тому двоє невідомих проникли до її будинку і заволоділи грішми. На місце виїхала слідчо-оперативна група відділу та головного управління. Було встановлено, що двоє невідомих битами спричинили тілесні ушкодження господарю будинку, після чого розбили вхідні двері, проникли до будинку і , погрожуючи фізичною розправою жінці, викрали гроші. Тілесних ушкоджень вона не отримала. У господаря були попередньо діагностовані відкрита черепно-мозкова травма та множинні забої, він був доставлений до місцевої лікарні. За вказаним фактом розпочате кримінальне провадження за ч. 4 статті 187 ККУ «Розбійний напад». Тривають заходи для встановлення обставин події, осіб нападників та їх затримання», - розповіла Ващенко.

Суму вкрадених коштів у поліції не зазначають.

Новоград-волинські журналісти повідомляють, що подія трапилася близько 19 години, коли підприємець із дружиною повернулися з роботи.

«Першим щось запідозрив чоловік, коли почув незрозумілі звуки, що доносилися з подвір’я. Прихопивши з собою пістолет для відстрілу гумовими кулями, чоловік вийшов надвір. Там його вже чекали двоє молодиків у балаклавах і з бітами в руках. Підприємець не розгубився і встиг здійснити два постріли у невідомих, але нападників це не зупинило, а навпаки, тільки розлютило. Зі звірячою жорстокістю вони почали бити господаря», - інформує сайт і додає: через важкість травм потерпілого відправили до лікарні в Житомир.

Будинок, в якому стався напад. Фото - Час плюс

Як повідомляв Житомир.info, у Новограді-Волинському затримали п’ятьох воркаутерів, які у серпні 2016 року пограбували ювелірний магазин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі