Події

Прикордонники Житомирського загону розповіли, що не спокусилися на хабар від громадянина Молдови

28 October 2016, 15:17

27 жовтня громадянин Молдови намагався підкупити прикордонників Житомирського загону.      

Про це 28 жовтня Житомир.info повідомила прес-служба Житомирського прикордонного загону Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

«Вчора в пункті пропуску «Виступовичі» правоохоронцями відділу «Овруч» було зафіксовано спробу дачі хабара прикордонникам Житомирського загону. Громадянин Молдови 23 років, прямуючи на в’їзд в Україну, запропонував співробітнику Держприкордонслужби  кошти у розмірі 85 доларів США та 100 рублів Республіки Білорусь. Таким чином чоловік намагався вирішити питання щодо безперешкодного в’їзду на тереторію України без правомірних на це підстав», - поінформували прикордонники.

Цей факт було зафіксовано, на місце події викликали представників Національної поліції та направили до Коростенського відділу поліції повідомлення щодо виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно житомирські прикордонники затримали нервового іноземця, який перевозив колекцію старовинних монет. Місяць тому СБУ затримала в Житомирі хабарника з Держгеокадастру, який щодня «заробляв» до 10 тис. грн. 

  

Фото прес-служби Житомирського прикордонного загону 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі