Події

На трасі Київ-Чоп житомирські патрульні зупинили Lexus, водій якого перевозив зброю

29 October 2016, 00:02

На трасі Київ-Чоп, неподалік пункту пропуску Кочерів, 28 жовтня житомирські патрульні зупинили автомобіль Lexus RX300, в якому виявили гладкоствольну рушницю та пневматичний пістолет.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє патрульна поліція міста Житомира.

«Сьогодні, близько 16-ї години, патрулюючи ділянку траси Київ-Чоп неподалік пункту пропуску Кочерів, патрульні зупинили автомобіль Lexus RX300 за порушення правил дорожнього руху. Водій не мав при собі жодних документів, що посвідчують особу, були відсутні також реєстраційний документ і посвідчення водія. Під час поверхневої перевірки в багажнику транспортного засобу патрульні виявили предмет схожий на гладкоствольну рушницю. В дверцятах салону поліцейські помітили предмет, схожий на пневматичний пістолет. Водій надав дозвільні документи на першу одиницю зброї. Документи на право носіння і зберігання пневматичного пістолета водій при собі не мав», – йдеться у повідомленні.

При цьому в патрульній поліції зазначають, що перевіривши пасажирів, вони встановили, що ті раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення грабежу.

«На водія поліцейські склали адміністративні матеріали за керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортом. Чоловіка патрульні доправили до Радомишільсього райвідділу поліції. Інспектори вилучили пневматичний пістолет до моменту з’ясування наявності дозвільних документів», – уточнюють у патрульній поліції міста.

Фото зі сторінки патрульної поліції Житомира у Facebook

Як повідомляв Житомир.info, в будинку жителя села Денишів оперативники виявили більше тисячі набої калібру 5,45 мм, які він міг привезти із зони АТО.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі