Події

На трасі у Житомирській області зіштовхнулися Skoda та Hyundai: обидва водії загинули, 12-річний підліток травмований

29 October 2016, 10:37

Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася 28 жовтня близько 16.10 на 123 км автодороги Київ-Ковель-Ягодин між селами Йосипівка та Шевченкове в Малинському районі.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Найполіції в Житомирській області.

«Встановлено, що на автошляху відбулось зіткнення автомобілів «Skoda Octavia», під керуванням 41-річного жителя м. Овруча, який рухався у напрямку м. Києва та «Hyundai Accent», під керуванням 43-річного жителя м. Дніпро, який рухався у напрямку м. Коростеня. Унаслідок ДТП водії автомобілів загинули на місці події. Пасажир автомобіля «Hyundai Accent», 12-річний житель Київської області, із тілесними ушкодженнями був госпіталізований до реанімаційного відділення Малинського МРТМО», - інформує поліція.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування причин та обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, поліцейські розшукують водія Peugeot 5008, який 28 жовтня втік з місця ДТП після зіткнення з огорожею залізничного переїзду, залишивши в салоні авто травмованого пасажира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі