Політика

Звіт депутата Житомирської міської ради Юрія Мойсеєва за 2016 рік

31 October 2016, 14:42

Про проблеми мікрорайону Мальованка, в якому було обрано Юрія Мойсеєва, депутат знає не з чуток, адже там виріс і мешкає зараз.

Отримавши депутатський мандат під час місцевих виборів 2015 року, Юрій Мойсеєв – голова фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність», продовжив вирішувати питання мікрорайону.

Ще під час минулої каденції за клопотанням депутата по вул. Західній розпочалися роботи із будівництва мережі водовідведення.

«До мене неодноразово зверталися мешканці Мальованки, адже вони знають мене вже багато років. Люди просили підтримати їх у питанні будівництва мережі водовідведення.Тоді, я вніс відповідну пропозицію, підготували проект та в результаті з міського бюджету було виділено 1,4 млн грн на ці роботи. Зараз ми продовжуємо цю справу», – розповів Юрій Мойсеєв.

Крім того, депутат приділяє значну увагу ремонту асфальтного покриття. Згадує, що першою вулицею, яку відремонтували за його клопотанням ще під час першої каденції, була Радивілівська (стара назва – Піонерська).

«Важливо було відремонтувати Радивілівську, адже вона веде до Свято-Анастасіївського монастиря. А туди приїжджають дуже багато вірян з усього міста. Роботи по цій вулиці повністю завершені», – говорить Мойсеєв.

Цього року капітальним ремонтом відремонтована вул. Олени Теліги (стара назва – Чкалова).

Наразі ж будівельні роботи тривають по вулиці Каховській, а по по провулку Кам’яний узвіз планують не лише заасфальтувати дорожнє покриття, але й облаштувати сходи та лотки для стоку води. «Ці вулиці, скільки себе пам’ятаю, ніколи не були заасфальтовані», – коментує депутат. В планах до кінця року відремонтувати вул. Березівську, та прибудинкові території за адресами вул. Героїв Пожежних 125 а, б, в.

Також днями за клопотанням депутата по вулицям Радивілівська, Троянівська, Іоана Павла ІІ висадили 25 молодих лип.

Як відомо, на здійснення депутатської діяльності з міського бюджету кожному депутату виділяються кошти у сумі 100 тис грн. «Майже всю суму – використано», – говорить голова фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Відтак, за депутатські кошти Юрія Мойсеєва встановлено дитячий ігровий майданчик за адресою: пров. 3-й Березівський, 6, загальною вартістю 28 тис. грн. У цьому ж будинку встановлено лічильник тепла вартістю 35 тис. грн.

«У цій багатоповерхівці створено ОСББ. Його мешканці чудово облаштували прилеглу територію. Звернулися з проханням допомогти в питанні енергозбереження. Після чого, у будинку було встановлено лічильник тепла», – ділиться депутат.

Також Юрій Мойсеєв забезпечив потреби ЗОШ №1, яка знаходиться у його окрузі. За депутатські кошти придбано 2 дошки з п’ятьма робочими поверхнями, 100  стільців та телевізор, загальною вартістю 31 тис. грн, а також придбано багатофункціональий пристрій для копіювання, сканування та друку документів для дитячого садочка №30 (1800 грн).

Таким чином, залишок коштів, передбачених на депутатську діяльність Юрія Мойсеєва, складає  4 тис. 200 грн. Про їх використання буде повідомлено згодом.

Про те, на що використовують депутатські кошти інші члени фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність» читайте на сайті згодом.

Прес-служба депутата Житомирської міської ради Юрія Мойсеєва

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі