Події

Нетверезий чоловік погрожував підірвати один з житомирських нічних клубів

31 October 2016, 15:08

У Житомирі нетверезий чоловік погрожував підірвати нічний клуб «Індіго».

Про це Житомир.info повідомила прес-офіцер патрульної поліції Житомира Діна Корчевна.

«30.10.2016 року патрульні отримали повідомлення, що в клубі «Індіго» невідомий погрожує підірвати приміщення. Прибувши на місце виклику, дотримуючись заходів безпеки, було виявлено громадянина, який мав явні ознаки алкогольного сп'яніння. Даного громадянина було доставлено до Житомирського відділу поліції, де під час проведення поверхневого огляду, в присутності двох понятих було виявлено паспорт 1988 р. н. та предмет схожий на пістолет», - повідомили в патрульній поліції Житомира.

У прес-службі ГУ Нацполіції у Житомирській області Житомир.info також розповіли, що пістолет, який знаходився у чоловіка, був сигнальним.

«В ніч з 29 на 30 жовтня відпочиваючи у нічному клубі, через надмірне вживання алкоголю молодик телефонував на «102» і казав, що підірве заклад. Чоловіка, 1988 р.н. затримали, у нього при обшуку був знайдений сигнальний пістолет», ­- сказала керівник прес-служби ГУ Нацполіції Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 19 вересня з житомирського ТРЦ «Глобал UA» евакуювали персонал та відвідувачів: шукали вибухівку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі