Україна

Кільчицька про матюки, другу дитину та бегемотиху

21 March 2008, 11:08

 


У свіженькому інтерв‘ю заступник Черновецького Ірена Кільчицька доводила, що матюки - річ суб‘єктивна. Окрім того імпозантна жіночка натякнула, що невдовзі сподівається на поповнення у сім‘ї. А на додачу запропонувала секретарю Київради взяти під опіку бегемотиху.

\"Розумієте, те, що ви називаєте матюками, - це нецензурна лайка. Але питання цензури чи нецензури залежить від того, хто цензор\", - почала викладати свою \"матірну політику\" Кільчицька \"УНІАНу\".

\"Наприклад, я кілька днів тому у прямому ефірі на \"5 каналі\" сказала про команду Тимошенко приблизно таке: то вони в опозиції, то вони в коаліції, то вони хрєн знає де...\"

\"Для когось слово \"хрін\" - нецензурне, і багато сайтів написало букву \"х\" з трьома крапками. А я вам скажу, що хрін - це дуже гарний овоч, якщо його правильно використовувати, але якщо його буде забагато, то він зіпсує будь-яку страву\", - впевнено заключила \"дама Черновецького\".

Кільчицька: \"Для когось слово \"хрін\" - нецензурне... А я вам скажу, що хрін - це дуже гарний овоч...\" 

При цьому Кільчицька попередила, що вона прекрасно все контролює - себе, ніби, також.

\"Я контролюю все, чим займаюся. Контролюю своїх домопрацівниць, нянь своєї дитини. Коли я віддавала дитину, яка була в мене під тимчасовою опікою, прийомним батькам, я їм передала три зошити. У них по днях і по годинах розписано, що ця дитина робила: скільки вона з\'їла, скільки важила, як вона кашлянула, яку мала температуру і таке інше\", - сказала вона в інтерв‘ю.

Ірена Реонольдівна додала, що контролює \"найменші деталі: як хтось зайшов, як подивився, як оцінив те чи інше\" її слово. \"Потім усе це аналізую\", - зізналася вона і підсумувала: \"Контролювати - це в моїй крові\".

При цьому подружка дружини київського мера зізналася, що вона \"тіпа не відморожена\", а до критики взагалі ставиться, за її ж словами, \"дуже позитивно\".

Кільчицька зізналася, що любить все контролювати і тіпа не відморожена 

\"По-перше, я практично на неї не реагую. По-друге - якщо мене критикують, то це означає, що я чогось варта. Безумовно, бувають моменти, коли мені неприємно. Але я публічно не звертаю на них увагу, бо найкращий спосіб відповіді ворогам, недругам, необ\'єктивним критикам - ігнорування\", - впевнена Кільчицька.

\"Я можу, наприклад, з п\'яти пунктів критичних зауважень щодо себе відповісти на якийсь один, аби не подумали, що я якась тіпа відморожена, а щось таки відчуваю\", - додала Ірена Реонольдівна.

Критика критикою, а похвали і нагороди, вважає Кільчицька, вона сама собі зможе організувати найліпше.

\"За те, що я допомагаю людям, я знаю, як себе нагородити - іду в салон краси й отримую при цьому більше задоволення, ніж від якихось нагород. Я собі знаю ціну!\" - попередила вона.

 Ірена Реонольдівна попереджає: вона собі ціну знає

А от із поняттям азартності колоритна мерська дама щось накрутила - приплела туди і любов, і трудоголізм, і чужі проблеми.

\"Я небайдужа, я дуже азартна людина! Причому азартна в усьому, з азартом вникаю в чужі проблеми. Тому, звісно, мені нелегко працювати, бо не можу дозволити собі бути жорсткою та байдужою\", - ділиться сокровенним Ірена Реонольдівна.

Кільчицька при цьому додає, що вона \"дуже емоційна людина\": \"У приватному листуванні я завжди в кінці дописую: \"З любов\'ю\". Чому так? Бо все, що я роблю, роблю з любов\'ю. Я ніколи не робитиму щось тільки задля галочки. Вважаю, що так може робити лише азартна людина\".

\"Не думаю, що можна бути азартним у чомусь одному... Безумовно, я трудоголік. Але я не граю в азартні ігри - наприклад, автомати, бо вважаю це злом. Не граю в казино, у карти. Не вмію робити цього професійно, і це дуже добре, бо з моїм азартом програла б усе своє майно\", - переконує вона.

 Кільчицька каже, якби грала в азартні ігри - програла б усе майно

Окрім того, заступник київського мера розповіла трохи про свою маленьку доньку Моніку, якій вже виповнився рік і місяць від дня народження.

\"Вона говорить дуже багато слів. Вона в мене така смішна... Недавно прийшла додому і побачила, що обличчя в неї все в синяках: і під оком, і на чолі... Вона безперестанку бігає, ніяк не всидить на місці і не дає себе нікому підтримувати. Сподівається тільки на себе. У неї характер точнісінько, як у її мами\", - гордо констатує Кільчицька.

Ірена Реонольдівна також додала, що маленьку навідує і її батько, й інші родичі. Проте від відповіді на питання \"А хто ж насправді той батько?\" ухилилася: \"А чому це так усіх цікавить?\"

А потім, сміючись, додала: \"Уявляєте, якщо я скажу, то вся цікавість пройде. Хай якийсь час це ще поцікавить людей\". Тим не менш, дала таки Ірена Реонольдівна тему для роздумів.

Доньці Ірени Моніці вже рік і місяць, а Кільчицька досі не зізнається, хто її батько

\"Я ніколи не полюбляла хлопців-відмінників. Правильні чоловіки ніколи не привертали моєї уваги... А що стосується чоловіка, з яким би я могла бути поряд, то він має бути розумним, благородним і вміти заробляти гроші. Тоді решта негативних рис не матимуть значення\", - повідомила вона пресу.

При цьому подруга Черновецьких додала, що ЇЇ чоловік має заробляти більше за неї: \"Безумовно! А навіщо він мені тоді потрібен, якщо зароблятиме стільки, скільки я?\"

Разом з тим, відповідаючи на питання, чи хоче вона ще дітей, Кільчицька заінтригувала: \"Я сподіваюся, що найближчим часом це станеться\".

Цікавий факт: у неділю на черговий вечір \"Українського Тижня Моди\" Ірена Реонольдівна сиділа поруч із співаком Андрієм Кравчуком. І все б нічого, але артист так тісно притулився ззаду до жіночого плеча...

На \"Тижні моди\" Кільчицька зблизилася з Кравчуком... 

А ще повеселила Кільчицька згадкою про Довгого і його пристрасть до слонів. Запізнився Олесик, каже жінка, із опікою над слоном з Київського зоопарку.

\"Пан Довгий колекціонує статуетки слонів, тож заявив, що опікуватиметься слоном із зоопарку. Але поки він це сказав, на слона вишикувалася черга. Є дві дуже серйозні структури, які хочуть взяти цього слона під опіку. І ми вже пообіцяли його одній із цих структур\", - зізналася вона відверто.

\"Так що панові Довгому тут не пощастило. Але в нас є бегемотиха, якій цього року сповнюється 50 років. Я хочу письмово підписати з ним домовленість, аби він узяв її під особистий патронат\", - потішила, мабуть, Довгого дама.

Слонів чи жирафів Кільчицька Довгому не дасть, а от бегемотиху - можна 

Тим більше, що на день народження Олеся Кільчицька, за її словами, подарувала Довгому \"дуже красиву статуетку бегемота авторської роботи Франка Мейслера. У нього красиво відкривається паща, у якій видно рибку. Так ось матиме пару до свого бегемота\".

Фото Анни Андрієвської, фото \"УНІАНу\", \"Ліги\", \"Нової\" та фото, надане Вікторією Доманською

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі