Влада

Прокурор області Любомир Війтович отримує пенсію і живе у Житомирі в чужій квартирі

1 November 2016, 09:58

Прокурор Житомирської області Любомир Війтович та його дружина мають квартири в столиці, а в обласному центрі він живе в квартирі, яка належить Ірині Марголіній.

Про це свідчать дані електронної декларації Війтовича за 2015 рік.

Нагадаємо, Любомир Війтович має двадцятирічний стаж роботи в органах прокуратури, обіймав керівні посади на різних рівнях, перед призначенням в Житомирську області був заступником начальника головного управління Генеральної прокуратури України. 5 березня 2015 року був призначений на посаду прокурора Житомирської області.

Власником квартири у Києві загальною площею 50 кв.м. Війтович став в травні 2001 року, з грудня 2012 року йому належить земельна ділянка площею 1200 кв.м. у Васильківському районі Київської області. Дружина прокурора з 24 вересня 2015 року володіє квартирою в Києві площею 70 кв.м.

Майже через місяць після призначення прокурором області, 17 квітня 2015 року, Любомир Війтович оселився в Житомирі, у квартирі площею 37 кв.м., власницею якої вказана Ірина Марголіна. У Житомирі є бізнесмен Олександр Марголін, співвласник кафе «Файна Кнайпа» біля кінотеатру «Жовтень», а його дружина - Ірина, але можливо це просто збіг.

У прокурора Житомирської області та його сім’ї немає автомобілів, цінного майна, цінних патерів та вкладів в банках.

Доходи у минулому році Любомир Війтович отримував з трьох джерел: зарплату в прокуратурі області – 342 тис. 749 грн, пенсію в управлінні пенсійного фонду України в Дарницькому районі м. Києва – 35 тис. 863 грн та 80 тис. грн від відчуження майна громадянці Данилюк Юлії Валентинівні.

Зарплата дружини, яка працює в Дарницькій райдержадміністрації м.Києва, за рік становила 69 тис. 821 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі