Події

Військова прокуратура Житомирського гарнізону зайнялася службовими особами, які передали землі оборони під полювання

1 November 2016, 16:05

Військова прокуратура розпочала Житомирського гарнізону розпочала кримінальне провадження за фактом перевищення повноважень службовими особами Новоград-Волинської квартирно-експлуатаційної частини та командування 30 окремої механізованої бригади, що призвело до незаконного відчуження комерційним структурам земель оборони загальною площею 3500 га на території Новоград-Волинського навчального військового полігону.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба військової прокуратури Житомирського гарнізону.

«Зазначені службові особи, перевищуючи свої службові повноваження, видали офіційні документи приватним комерційним структурам Житомирської області про передачу без погодження Міністерства оборони України у тимчасове користування земель військового полігону загальною площею понад 3500 га для ведення мисливських господарства та полювання. На їх підставі у подальшому Житомирською обласною радою було прийнято рішення про надання комерційним структурам у тимчасове користування на 25 років зазначеної землі», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, завдяки вжитим заходам військова прокуратура Житомирського гарнізону скасувала рішення Житомирської обласної ради, відповідно до якого землі оборони, на яких розташовується Новоград-Волинський військовий полігон площею понад 3,5 тис. га, були незаконно передані в користування мисливському-рибальському клубу.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі