Місто

Телеконтакт у Житомирі відсвяткував Хеллоуін

3 November 2016, 10:15

В ніч з 31 жовтня на 1 листопада відзначається – сучасне свято Хеллоуін, якому, за різними легендами – не менше двох тисяч років. Найбільшу популярність свято має за кордоном, дуже яскраво і пишно святкується у Великобританії, США, Канаді, Ірландії і дещо скромніше в інших країнах.

За переказами, в ніч перед Хеллоуіном духи, що живуть у потойбічному світі, повертаються на землю, саме тому свято, а точніше його переддень, називають Днем всіх святих. Напередодні Хеллоуіна люди традиційно вбираються в костюми всіляких потвор і містичних істот — Мумій, монстра Франкенштейна, відьом, злих духів і персонажів фільмів жахів.

Співробітники Телеконтакту вже декілька років поспіль також не відстають від інших святкуючих і організували свято у себе в офісі. Страшні костюми, гарбуза, павутина і багато іншого ожило в цей день в колл-центрі Телеконтакт.

«П’ять років підряд ми прикрашаємо офіс. Замовляємо оригінальну фотозону. У святі Хеллоуіна беруть участь всі наші співробітники. Ми постійно влаштовуємо конкурси, розіграші між співробітниками, під час яких всі обов’язково отримують подарунки. Адже в офісі хочеться не тільки працювати, але й ще згуртувати весь колектив, а також урізноманітнити сірі будні», - розповіла Анна Кисель.

До свята Хеллоуіна у кожного з проектів співробітниками Телеконтакту була прикрашена своя зона, в оригінальній тематиці: «Аліса в країні жахів», «В'язень Азкабану» тощо. Під час святкування Хеллоуіна відбулися розіграші на кращий прикрашений проект, на кращий жіночий та чоловічий костюми. Переможці отримали цікаві подарунки. Також для співробітників Телеконтакту був організований квест – вигадане вбивство – і кожен з проектів мав його розкрити.

«Наші співробітники з нетерпінням чекають свята Хеллоуіна, і не дивлячись на те, що він не дуже масштабно відзначається в Україні, ми дотримуємося цієї європейської традиції. За декілька тижнів до святкування до нас підходили наші співробітники і пропонували власні ідеї, конкурси. Отже, наша компанія хоче зробити всі належні умови для комфортної, продуктивної та цікавої роботи своїх колег», - розповіла Анна Кисель.

Телеконтакт запрошує на роботу активних та комунікабельних людей. Телеконтакт – це не тільки стабільна зарплата, але й теплий офіс та позитивні емоції щодня! 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі