Місто

Зібрані під час богослужіння продукти через житомирську волонтерку передадуть бійцям на передову

3 November 2016, 15:01

У поминальну суботу, 5 листопада, в Свято-Михайлівському кафедральному соборі Житомира відбудеться панахида, після чого всі принесені вірянами продукти через житомирську волонтерку Юлію Толмачову передадуть бійцям на передову.

Про це Житомир.info 3 листопада повідомила прес-служба Свято-Михайлівського кафедрального собору м. Житомира.

«8 листопада Православна Церква відзначатиме День пам'яті святого великомученика Димитрія Солунського (306 рік після Різдва Христового). В суботу, перед святкуванням пам`яті Димитрія Солунського, встановлений день особливого поминання всіх від віку спочилих православних християн, а особливо православних воїнів. З цієї нагоди у Свято-Михайлівському кафедральному  соборі в п’ятницю, 4 листопада, о 17.00 відбудеться вечірня та утреня з акафістом за упокій померлих, а в суботу 5 листопада після закінчення Божественної Літургії буде звершено панахида за усіх від віку спочилих православних християн, за жертв Голодомору, політичних репресій, жертв Чорнобильської катастрофи, Героїв Небесної Сотні, усіх загиблих українських військових, які героїчно загинули на Сході України під час військового протистояння і  віддали власне життя за Незалежність та мир нашої Батьківщини. По закінченню богослужіння всі продукти будуть передані через волонтерку житомирянку Юлію Толмачову, яка займається збором і доставкою гуманітарної допомоги бійцям в зону АТО», - повідомляє прес-служба собору.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирську область привезуть тіло загиблого під Мар’їнкою контрактника Юрія Сірика. На нагородженні в мерії Юлію Толмачову вітали стоячи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі