Події

Через перегрівання газової колонки дві житомирських сім’ї ледь не залишилися без даху над головою

6 November 2016, 12:37

У Житомирі по провулку Крошенському під ранок почала тліти стіна дерев’яного будинку на дві сім'ї.

Про це 6 листопада повідомив сайт управління ДСНС у Житомирській області.

«6 листопада о 05:37 до Служби порятунку «101» м. Житомира надійшло повідомлення про пожежу в  квартирі одноповерхового житлового будинку по провулку Крошенському. Дзвінок надійшов від власниці, яка відчула запах диму, перебуваючи у своєму помешканні. За вказаною адресою виїхало 2 відділення бійців 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини», - інформує сайт ДСНС.

Рятувальники з’ясували, що будинок дерев’яний, на 2 господаря. Тліла зовнішня стіна кухні в одній з квартир. Зсередини оселі на стіни знаходилась газова колонка.

О 06:05 пожежу було локалізовано та о 07:00 – ліквідовано, вогонь знищив 5 кв. м дерев’яного перестінку.

«Загиблих та травмованих не виявлено. Для ліквідації надзвичайної події залучалося 8 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежної техніки. За попередньою інформацією, займання сталось внаслідок перегрівання стіни від газової колонки. Остаточна причина встановлюється фахівцями», - пишуть рятувальники. 

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2016 року в Житомирі на Крошні горів будинок на три сім’ї, а на вулиці Бориса Тена уночі через пожежу в житловому будинку господаря забрали в лікарню з опіками.

Фото УДСНС в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі