Місто

Приватне підприємство «ВЖРЕП №4» пропонує житомирянам послуги з вивезення побутових відходів

7 November 2016, 09:31

Приватне підприємство «ВЖРЕП № 4» є перевізником побутових відходів в м. Житомирі з 2009 року та здійснює вивезення побутових відходів на території, яку обслуговує, а також на територіях КП «ВЖРЕП №5», КП «ВЖРЕП №15», КП «ВЖРЕП №3» (ПП «АММОНН»), ЖБК-1, ЖБК-2, ЖБК «Полісся», восьми ОСББ та здійснює вивезення побутових відходів іншим споживачам Житомира.

ПП «ВЖРЕП №4» пропонує послуги з вивезення побутових відходів: вартість вивезення ТПВ з урахуванням великогабаритних відходів становить 7,10 грн з одної особи на місяць з урахуванням вартості талону на захоронення та ПДВ, без урахування вивезення великогабаритних відходів вартість становить 6,45 грн з однієї особи на місяць (рішення міськвиконкому № 452 від 15.07.2015 р.).

У разі укладання договорів на вивезення побутових відходів з ОСББ пропонується вивести зі складу тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій (квартирної плати) послугу з вивезення побутових відходів. Це надасть ОСББ наступні можливості:

дозволить мешканцям напряму розраховуватись за послуги з вивезення побутових відходів з підприємством-перевізником по окремій квитанції на підставі договорів, укладених з кожним мешканцем, або на підставі публічного договору, що дозволить не витрачати кошти ОСББ на оплату послуг перевізників ТПВ в розмірі 100% нарахування, які ОСББ змушене сплачувати перевізнику незалежно від фактичного рівня оплати мешканців за надані послуги;

облік, нарахування та роздруківку квитанцій на оплату послуг з вивезення побутових відходів здійснюватимуть працівники ПП «ВЖРЕП № 4»;

пільги і субсидії відшкодовуватимуться на тих самих умовах, які є діючими на даний час;

зменшиться розмір тарифу на квартплату.

При визначенні обсягів вивезення побутових відходів враховуватимуться обсяги вивезеної вторинної сировини (пластикових пляшок, пластмаси тощо), за рахунок чого сума оплати за вивезення побутових відходів буде зменшуватися на суму обсягів вивезеної вторинної сировини. Контейнери для вторинної сировини встановлюватимуться на безоплатній основі, вивезення пластикових пляшок, пластмаси тощо здійснюватиметься за рахунок ПП «ВЖРЕП № 4».

В разі укладання договору на вивезення побутових відходів з ПП «ВЖРЕП № 4» на сміттєзбиральних майданчиках ОСББ будуть встановлені нові металеві контейнери європейського зразка за привабливою ціною (по домовленості).

Крім ОСББ підприємство пропонує послуги з вивезення побутових відходів різним категоріям споживачів: комерційним клієнтам, комерційним установам тощо.

Вивезення побутових відходів ПП «ВЖРЕП № 4» здійснює сучасною потужною спеціалізованою сміттєзбиральною технікою, а саме: двома сміттєвозами DAF CF 75.250, сміттєвозом ЗІЛ 433362 та сміттєвозами ГАЗ 3309 і ГАЗ 5314.

Гарантується своєчасність та якість надання послуг з вивезення побутових відходів .

За довідками звертатися за тел. (068) 839-36-62, (073) 024-37-97.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі