Події

В одному з районів Житомирської області поліцейські затримали Ford, у багажнику якого виявили пораненого чоловіка

7 November 2016, 17:28

Оперативники та бійці роти особливого призначення головного управління Нацполіції в Житомирській області 7 листопада затримали в Олевському районі групу осіб за підозрою у незаконному позбавленні волі людини. Потерпілого з вогнепальним пораненням, завданим підозрюваними, було доставлено до лікарні. Триває подальше з’ясування всіх обставин.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«В Олевському районі на автодорозі Київ–Ковель поліцейські виявили транспортний засіб Ford, в якому, за їхньою інформацією, силою утримували чоловіка. Під час затримання вказаного автомобіля особи, які в ньому знаходились, вчинили збройний опір працівникам поліції та намагались втекти. Правоохоронці, відповідно до Закону України «Про Національну поліцію», застосували зброю для примусової зупинки транспортного засобу та пошкодили колесо автомобіля і після переслідування затримали Ford», – йдеться у повідомленні.

В автомобілі знаходились четверо осіб, попередньо жителі Київської області та міста Запоріжжя. Також у багажнику транспортного засобу було виявлено чоловіка з вогнепальним пораненням, як згодом з’ясувалось, 22-річного жителя Олевського району. Нині йому надається необхідна медична допомога.

«Під час огляду транспортного засобу виявлено та вилучено 5 помпових рушниць та холодну зброю. У ході подальших слідчо-розшукових дій за місцем проживання затриманих вилучено автоматичну зброю, пістолет та боєприпаси до них. Усе виявлене направлено на експертне дослідження. Встановлюються усі обставини події», – уточнюють в управління Нацполіції.

За незаконне позбавлення волі чи викрадення людини передбачено покарання у вигляді ув’язнення терміном до 5 років (ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України), а за незаконне зберігання зброї – до 7 років ув’язнення.

Як повідомляв Житомир.info, рік тому, 30 жовтня 2015 року, близько 09:00 на Олевському кооперативному ринку було пограбовано і викрадено місцевого підприємця. А вранці 28 червня 2016 року патрульні зупинили у Житомирі автомобіль BMW, водій якого протягом шести годин силоміць утримував у багажнику жінку

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі