Економіка

У Житомирській області більше 60% домогосподарств оформили та отримують субсидію

8 November 2016, 09:12

Більше 60% домогосподарств Житомирської області отримують субсидію.

Про це пише сайт Житомирської ОДА.

«31 жовтня в Україні завершився процес призначення житлових субсидій на новий опалювальний період 2016-2017рр. Інформація про розмір субсидії, визначений на основі сукупного доходу кожного окремого домогосподарства та інформації про тарифи від надавачів послуг, буде відображена у листопадових платіжках за оплату комунальних послуг. На Житомирщині станом на сьогодні оформили субсидії 247 домогосподарств, що становить 62,8% домогосподарств області.

Тим сім’ям, які не встигли оформити житлову субсидію до початку опалювального сезону, Уряд компенсує жовтневі витрати на комунальні послуги. Буде також компенсовано витрати на комунальні послуги за листопад у разі звернення за допомогою протягом двох місяців з дати початку опалювального періоду.

Незалежно від виду опалення – централізоване теплопостачання чи індивідуальне газове або електричне опалення – у разі надходження заяви про призначення субсидії, до прикладу у грудні, безповоротна допомога Уряду буде призначена з початку опалювального сезону. Тобто держава відшкодує комунальні витрати родини за два місяці», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у 2016 році населення Житомирської області активніше звертається за оформленням субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі