Події

У райцентрі Житомирської області зіштовхнулися Opel і ГАЗ, водій іномарки загинув на місці ДТП

8 November 2016, 10:34

У Радомишлі 7 листопада на місці ДТП загинув водій Opel Vektra, намагаючись обігнати автомобіль «ГАЗ 33021». Подія сталася близько 11:40 по вулиці Міськради в районному центрі.

Про це повідомляють на сайті головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Встановлено, що водій автомобіля Opel Vektra, 34-річний житель райцентру, рухаючись по вулиці, здійснював обгін автомобіля «ГАЗ 33021», під керуванням 39-річного місцевого жителя. За попередніми даними, повертаючись на свою смугу після обгону, водій іномарки не дотримався необхідного інтервалу та не вибрав безпечної швидкості руху, унаслідок чого зіштовхнувся з вантажівкою, після чого втратив контроль над транспортним засобом та з’їхав на ліве узбіччя дороги, де стався наїзд на бетонну опору лінії електропередач», – йдеться у повідомленні.

Унаслідок ДТП водій автомобіля Opel Vektra загинув на місці пригоди. Водій іншого автомобіля не постраждав.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх причин та обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, 7 листопада біля житомирської тюрми «Нива» врізалася у припарковану фуру, водія забрала «швидка».

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі