Події

Житомирська поліція не може однозначно сказати, чим пошкодили скло Nissan на Гоголівській

9 November 2016, 10:17

У поліції поки не можуть назвати предмет, яким увечері 8 листопада житомирянину розбили скло його автомобіля Nissan.

Про це у коментарі Житомир.info 9 листопада сказала речник ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

«До поліції звернувся водій автомобіля з заявою про пошкодження скла. Група оглянула авто у відділі поліції на вулиці Лесі Українки. У салону сторонніх предметів, які могли б стати причиною пошкодження скла, не виявили. Якби це був постріл, мало б щось залишитися. Чоловікові було необхідно для страхової компанії зафіксувати цей випадок. Однозначно сказати, яким чином було пошкоджене скло, вони не можуть, це почали з’ясовувати і перевіряти», - сказала Ващенко.

Власник пошкодженого автомобіля Василь Шевчук розповів сайту по телефону, що, не дочекавшись приїзду слідчо-оперативної групи 8 листопада, особисто приїхав до міськвідділу поліції.

«Після 4,5 годин чекання я приїхав у міський відділ на Лесі Українки, опитали досить культурно. Підійшов якийсь експерт, у темноті ліхтариком посвітив, і на цьому все закінчилось. Нічого не побачили. Я поїхав, тому що вже було близько 12-ї ночі, не хотілося там довше бути», - розповів водій.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі по вулиці Гоголівській, біля магазину «Садівник», 8 листопада близько 18:40 перехожий вистрілив у скло автомобіля Nissan Qashqai.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі