Суспільство

У Черняхівському районі планується відкриття нового маршруту пасажирських перевезень

10 November 2016, 15:20

За сприяння Черняхівської райдержадміністрації у серпні-жовтні 2016 року філією «Черняхівський райавтодор» відремонтовано дорогу загального користування Новопіль-Вільськ-Кам’янка.

Роботи проведені за безпосередньої участі керівників Житомирського лісгоспу КарчевськогоР.А., ДП «Червоноармійський лісгосп АПК» П.М.Курильчука, фермерських господарств Єгіазаряна М.К., Шатилюка І.І. та приватного підприємця Пивовара П.А. Ці люди надали допомогу по видаленню дерев  та ліквідації чагарникової порослі на узбіччі дороги, вивезенні будівельних матеріалів.

За ініціативи Черняхівської райдержадміністрації, жителів сіл Вільськ, Новопіль 9 листопада цього року комісією за участі представників  управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської облдержадміністрації, служби автомобільних доріг у Житомирській області, Черняхівської райдержадміністрації, Вільської сільської ради та перевізника обстежено відрізок вищезгаданої дороги з метою відкриття нового маршруту пасажирських перевезень Житомир-Кам'янка-Новопіль.

«На даний час значна частина жителів цих населених пунктів працює у м. Житомир, тому питання налагодженого сполучення з обласним центром стало визначальним у прийнятті даного рішення. Важливо, що маршрут Житомир-Новопіль зручний для людей. Наше завдання забезпечити належні умови життя у кожному населеному пункті району. Дана дорога значно скоротить відстань до м.Житомир», - зазначив голова Черняхівської районної державної адміністрації Павло Ігнатенко.

 

 

Прес-служба Черняхівської РДА

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі