Події

У Коростишеві ВАЗ врізався у припаркований Renault, є загиблий

11 November 2016, 11:34

Дорожньо-транспортна пригода сталась 10 листопада о 21.20 по вул. Героїв Небесної Сотні у Коростишеві.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«За попередніми даними, водій автомобіля ВАЗ 2104, 38-річний житель райцентру, рухаючись по вулиці, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення із автомобілем Renault, який був припаркований на узбіччі. Унаслідок ДТП водій автомобіля ВАЗ 2104 отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до реанімаційного відділення Коростишівської лікарні, де цього ж дня помер. Нині у рамках розпочатого кримінального провадження триває з’ясування всіх причин та обставин події», - йдеться у повідомленні.

Шановні громадяни! Поліцейські зазначають, що переважна більшість дорожньо-транспортних пригод трапляється через неуважність та безпечність учасників дорожнього руху. Не нехтуйте своїм життям та здоров’ям, пам’ятайте, що лише суворе дотримання Правил дорожнього руху зменшить кількість аварійних ситуацій на автошляхах.

Як повідомляв Житомир.info, 10 листопада поблизу села Стетківців Чуднівського району загинув 31-річний водій після того, як його автомобіль «УАЗ-3303» зіштовхнувся з деревом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі