Місто

У Житомирі в Liberty Hall відбулася І гра 10-го ювілейного корпоративного чемпіонату з боулінгу-2016

11 November 2016, 13:07

Організатори: рекламна агенція Пропозиція (реклама на моніторах в маршрутках) та Liberty Hall.

Liberty Hall - забезпечить Ваш розкішний новорічний корпоратив! 

Цього дня змагалися компанії м. Житомира:

Квеструм 60 хвилин

Центр Утеплення

Vadius

Братство Шара

Релакслон

Geometria

Феміда

Житомирський Міськвиконком

Фінансовий Інвестиційний Брокер

Snack Production

Найбільшу кількість балів набрала команда Центр Утеплення з результатом - 1173 бали. Отримали подарунки від магазину «Країна вин», подарунковий сертифікат від містечка відпочинку «Грінвуд» вазон від «Green Flora», сертифікат на безкоштовну гру – «Квеструм «60 minutes», продукцію від ТМ Chudnoff та The Highland Fox.

Оскільки команда Центр Утеплення були переможцями минулорічного чемпіонату, то у півфінал потрапляють автоматично. У півфінал від 1-ї гри проходить команда «Релакслон», яка зайняла друге місце по рейтингу у першому відбірковому матчі - 1139 балів.

Найактивніші команди матчу – Snack Production та Житомирський Міськвиконком (отримали вазони від «GreenFlora»).

Найкращий чоловічий результат у Андрія з команди Релакслон - 317 балів (в подарунок фірмовий бокал ТМ Чернігівське та візитниця від компанії VADIUS). Найкращий жіночий результат у Катерини з компанії  Феміда - 219 балів (отримала в подарунок віски The Highland Fox, знижку на квеструм). У фіналі серед жінок Катерина буде змагатися за сертифікат на суму 500 грн. від салону «Diadema»  та сертифікат на макіяж від школи-студії макіяжу Колчик «Beauty Pro».

В перерві чемпіонату учасники в конкурсах складали вірші про спонсорів, танцювали, проявляли творчість і  таланти в різних іграх та отримали подарунки від Генерального спонсора – горілка ТМ Chudnoff та віски The Highland Fox, презервативи ТМ DOLPHI,  білети до кінотеатру «Україна» та Житомирського драмтеатру ім. Івана Кочерги.

Всі хто правильно вгадали прапор країни - отримали сертифікати на суму 100 -150 грн на будь-які поїздки по Україні від ТА «Чотири сезони», сертифікати зі знижкою на просування і створення сайтів від компанії VADIUS. В конкурсі на знання англійської мови - розіграли сертифікати від курсів англійської мови WinWin та знижки на покриття для підлоги від Pol.zt.

Майже кожен активний учасник отримав водичку ТМ «Тонус-кислород» і горішки ТМ «Big Bob». Партнер чемпіонату вікна РОС порадував усіх приємними сувенірами. Представник від партнера «Тoyota Стар-Кар Житомир» вручила своєму фавориту подарунковий сертифікат на придбання аксесуарів. Всі учасники у своїх папках отримали цікаву інформацію про спонсорів та знижку на 100 грн на покупку продукції в магазині Країна Вин.

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі