Події

Біля автовокзалу в Житомирі Mercedes зіштовхнувся зі снігоприбиральною машиною

13 November 2016, 17:19

У Житомирі по вулиці Київській, біля автовокзалу, близько 16:40 сталося ДТП за участю автомобіля Mercedes і снігоприбиральної машини.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«Їхала колона снігоприбиральної техніки, три-чотири машини або навіть більше. За однією з машин їхав Mercedes. На світлофорні, коли колона зупинилися, перша снігоприбиральна машина почала здавати назад і зіштовхнулася з Mercedes», – зазначив житомирянин Олексій, який став свідком події.

На місці ДТП працюють поліцейські.

Інформацію про подію Житомир.info підтвердила прес-офіцер патрульної поліції Житомира Діна Корчевна.

«Снігозбиральний автомобіль ЗІЛ прибирав сніговий покрив з проїжджої частини, аби забезпечити вільну дорожньо-шляхову мережу для інших транспортних засобів. Після цього, зі слів очевидців та учасників події, стало зрозуміло, що ЗІЛ рухався заднім ходом, аби розчистити кучугуру, але не переконався в безпеці дорожнього руху, не відреагував на дорожню обстановку і здійснив зіткнення з автомобілем Mercedes, який стояв позаду. Поки не можна однозначно стверджувати, хто став винуватцем ДТП, бо наразі патрульні поліцейські ще збирають свідчення очевидців і учасників, працюючи на місці події», – пояснила вона.

Разом з тим, у зв'язку з погіршенням погодних умов, Діна Корчевна просить водіїв неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху:

«Поліція радить у разі негоди: будьте особливо уважні за кермом, обирайте для руху безпечну швидкість, дотримуйтесь дистанції, користуйтесь пасками безпеки, з особливою обережністю рухайтеся мостами та естакадами, користуйтеся ближнім світлом фар чи протитуманними фарами, відмовтеся від ризикованих маневрувань, знижуйте швидкість поступово – при зупинці обов'язково увімкніть аварійну світлову сигналізацію, правильно паркуйтеся, аби не заважати техніці прибирати сніг. У разі виникнення аварійної ситуації на дорозі при ускладненні дорожнього руху телефонуйте на лінію «102».

Як повідомляв Житомир.info, вночі 12 листопада від снігу Житомир прибирають почали прибирати 17 одиниць спецтехніки. Удень 13 листопада їх кількість збільшилася до 27 машин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі