Події

Під Житомиром рятувальники витягували вантажівку зі снігового замету

14 November 2016, 09:53

У с. Глибочиця Житомирського району рятувальники витягали вантажівку зі снігового замету.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«3 листопада о 17:15 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що внаслідок погіршення погодних умов та відповідно випадання великої кількості опадів, на трасі Київ-Чоп, у с. Глибочиця Житомирського району, застряг вантажний автомобіль «MAN».

З’ясувалось, що транспортний засіб потрапив у сніговий замет під час розвороту з однієї смуги на іншу. Звільнити автівку власними зусиллями водієві не вдалося, тому він звернувся за допомогою до рятувальників.

Бійці ДСНС, які прибули за викликом на спеціальному автомобілі «КРАЗ», зачепили вантажівку тросом та прибрали її з проїжджої частити, тим самим, звільнивши дану ділянку траси для вільного руху інших автотранспортних засобів. Загалом, станом на 18:00 поточної доби, рятувальники області вивільнили із снігових заметів 38 автомобілів, у яких перебувало 56 людей, у тому числі і діти. Ситуація в області знаходиться на постійному контролі керівництва управління ДСНС Житомирщини», - йдеться у повідомленні.

Заважаючи на погодні умови, рятувальники звертаються до населення бути вкрай обережними під час перебування на вулиці. Обмежте користування власним автотранспортом, при потребі здійснюйте поїздки залізничним транспортом. А в разі виникнення різного раду надзвичайних подій негайно телефонуйте до Служби порятунку за телефоном «101».

Як повідомляв Житомир.info, через ускладнення погодних умов на міжнародній автотрасі Київ-Чоп обмежили рух для великовагових і великогабаритних транспортних засобів.

Фото ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі