Місто

У ЖК «Тетерівський бульвар» показали, якими темпами триває будівництво багатоповерхівки

14 November 2016, 10:18

На будівельному майданчику Житлового комплексу «Тетерівський бульвар» кипить робота. 10 одиниць техніки і майже 70 будівельників відповідно до графіку зводять багатоповерхівку, яку планують здати вже навесні наступного року.

«На даний момент виконані 2 поверхи цегляної кладки і несуче перекриття. Зараз ми займаємося встановленням баштових кранів для якнайшвидшого зведення будинку. На цьому будівництві застосовані виключно преміум або стандартного класу матеріали. Що стосується гідроізоляційних матеріалів, цегляної кладки, що стосується плит перекриття, перемичок, несучого каркаса - виконано виключно з висококачетвенних матеріалів», - каже куратор будівництва Олег Федоріщев.

Невдовзі на цій ділянці на березі Тетерева з’явиться новий район. У детальному плані території заплановане будівництво нового дитячого садка, торгового центру, паркінга, дитячих і спортивних майданчиків та алей, де гулятимуть мешканці. На перших поверхах будівель розмістяться магазини, перукарні, відділення банків та інші об’єкти, необхідні для комфортного життя.  

«Будівельний холдинг CBS займає вагомі позиції на ринку України, постійно розширюючи географію своїх забудов. Це говорить про потужні активи компанії. Ми будуємо в Запоріжжі декілька об'єктів в Сумах Кропивницькому, в Житомирі. Взагалі даже забудовник є членом Української будівельної асоціації. Ми надзвичайно пишаємося цим членством, оскільки дана асоціація включає лише надійних та перевірених забудовників.

Характерною рисою розвитку CBS в регіонах є її активна участь у житті міст. В Житомирі компанія вже тричі встигла взяти участь у дуже важливим у соціальному проекті направленому на розвиток дітей та молоді city work. Також варто зауважити, що компанія бере активну участь у спортивному житті міста», - зазначає керівник інформаційного центру з питань нерухомості ЖК «Тетерівський бульвар» Тетяна Люлька.

Компанія-забудовник була офіційним спонсором у проведенні космічного напівмарафону, що вперше відбувся в Житомирі, а також стала партнером і генеральним спонсором у проведенні змагань на байдарках та каное.

«Ми не лише будуємо якісні будинки, але й покращуємо життя міст загалом», - каже Тетяна Люлька.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі