Події

Після ДТП на перехресті Східної і проспекту Незалежності у Житомирі водій KIA чекав на приїзд евакуатора цілу ніч

14 November 2016, 13:43

Уночі 13 листопада сталося два ДТП, учасників яких госпіталізували. При цьому на місце однієї з подій евакуатор приїхав лише настпуного дня.

Про це Житомир.info у коментарі повідомила прес-офіцер патрульної поліції Житомира Діна Корчевна.

«13 листопада близько 22:00 на перехресті вулиці Східної та проспекту Незалежності (до перейменування – вулиця Ватуттіна) сталося ДТП за участю двох автомобілів – ВАЗ 21099 і KIA Soul. Наразі обставини ДТП з’ясовуються, проте попередньо відомо, що пасажирка KIA Soul госпіталізована. На той час, як прибула патрульна поліція, водія цієї машини на місці не було. Як він пояснив пізніше, відходив до магазину по воду, аби надати своїй дружині першу допомогу. Чоловік також пройшов у медичному закладі тест на вміст алкоголю в організмі. За аналізами, чоловік був тверезим. Зі слів очевидців, в автомобілі ВАЗ перебували водій з пасажиркою та дитиною, проте з місця пригоди вони зникли. Наразі працюють слідчі. Варто також зазначили, що подія сталася вчора ввечері, проте автомобіль тільки сьогодні було евакуйовано через те, що була недостатня кількість евакуаторів», – розповіла вона про перший випадок.

У той самий час сталася ДТП біля села Сонячне Житомирського району. Там зіштовхнулися автомобіль Honda Civic і автобус для пасажирських перевезень Neoplan.

«13 листопада близько 22:00 на автодорозі біля населеного пункту Сонячне сталася ДТП за участю автомобіля Honda Civic і автобуса Neoplan. Водій Honda Civic 1995 року народження і пасажир 1986 року народження, уродженці Баранівського району, були госпіталізовані до травматологічного відділення. В результаті пасажири Neoplan не постраждали. Автомобіль Honda Civic отримав механічні ушкодження (деформація «крила», скла, дверей). Наразі встановлюються обставини скоєння ДТП», – уточнила Діна Корчевна.

Як повідомляв Житомир.info, минулої доби, протягом 13 листопада та в ніч з 13 на 14 листопада, у місті Житомирі та на трасі Київ-Чоп сталося 24 ДТП, у двох з яких були потерпілі.

Фото надали в патрульній поліції Житомира

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі