Суспільство

У Житомирській області зняли обмеження щодо руху вантажівок

14 November 2016, 14:04

Рух по всій мережі автомобільних доріг загального користування Житомирщини забезпечено. О 12.00 знято обмеження щодо руху вантажівок.

Про це повідомляють на сайті Житомирської облдержадміністрації з посиланням на начальника Служби автомобільних доріг у Житомирській області Олег Антонюк.

«Нагадаємо, що за період з 5-ї ранку до 8.00 години 14 листопада для ліквідації наслідків снігопадів на шляхах загального користування Житомирської області працювало 97 механізмів, в черговому режимі – 33. Задіяно до очищення шляхів 138 робітників та 46 були готові їх змінити. За даними працівників галузі, найбільше снігу випало у Бердичівському, Житомирському, Андрушівському, Новоград-Волинському та Малинському районах. Краща ситуація в Олевському, Радомишльському та Овруцькому районах краю», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, через ускладнення погодних умов на міжнародній автотрасі Київ-Чоп із 16:00 13 листопада по 12:00 14 листопада обмежили рух для великовагових і великогабаритних транспортних засобів у напрямку міста Києва.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі