Політика

У перших виборах керівників та депутатів ОТГ будуть брати участь 42 партії

15 November 2016, 15:01

У перших виборах депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів братимуть участь 42 політичні партії.

Перелік політичних партій, якими прийнято рішення про участь їхніх місцевих організацій у місцевих виборах 18 грудня 2016 року, опублікований на сайті Центрвиборчкому 13 листопада.

Відповідно до календарного плану, до 23 листопада представник місцевої організації партії, уповноважений на підставі довіреності від місцевої організації партії або кандидат на посаду старости села, селища, висунутий шляхом самовисування, повинні подати до територіальної виборчої комісії документів для реєстрації. До 30 листопада має бути затверджений бюлетень для голосування у відповідних виборчих округах.

Передвиборча агітація завершується о 24.00 год. 16 грудня, голосування проходить 18 грудня з 8.00 до 20.00. Територіальна виборча комісія до 23 грудня має оголосити результати виборів: про визнання старости села, селища обраним, або про проведення повторного голосування, або про визнання виборів відповідного старости села, селища такими, що не відбулися.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області 18 грудня у 22 об’єднаних територіальних громадах пройдуть перші вибори сільських, селищних, міських голів та, відповідно, депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі