Події

Внаслідок ДТП на трасі Житомир-Бердичів загинув водій маршрутки, 19 пасажирів у лікарнях

16 November 2016, 11:05

16 листопада рятувальники надали допомогу у ліквідації наслідків масштабного ДТП на автошляху Житомир – Могилів-Подільський.

Про це пише сайт ДСНС України.

«16 листопада близько 08:10 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про масштабне ДТП на 15-му кілометрі автошляху Житомир – Могилів-Подільський. Поблизу с. Двірець Житомирського району сталося зіткнення мікроавтобуса «Еталон», який виконував рейс за маршрутом Бердичів – Житомир, з вантажним автомобілем DAF», - йдеться у повідомленні.

«Внаслідок ДТП водій мікроавтобусу загинув, 19 пасажирів доставлено на обстеження до стаціонарних медичних закладів м. Житомир та м. Бердичів. Водій вантажівки не постраждав. Кількість госпіталізованих встановлюється. Всього в мікроавтобусі перебував 31 пасажир.

На ліквідацію наслідків дорожньо-транспортної пригоди залучено відділення аварійно-рятувальної частини на автомобілі САРМ-С та відділення 2-ї державної пожежно-рятувальної частини Житомира на пожежному автомобілі першої допомоги. Рятувальники звільнили заблокованого  у мікроавтобусі водія та передали його до рук медиків. А також оперативно надавали допомогу іншим травмованим пасажирам у транспортуванні їх до автомобілів швидкої допомоги. Загалом на місці події працювало 11 рятувальників. Проводяться оперативно-слідчі дії щодо встановлення причин ДТП», - зазначають рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, зранку, 16 листопада, на трасі Житомир-Бердичів сталася дорожньо-транспортна пригода. У поліції розповіли подробиці ДТП на трасі Житомир-Бердичів.

Фото з сайту ДСНС України

ФОТО з сайту управління безпеки дорожнього руху

Фото з сайту ГУ НП у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі