Місто

У Житомирі з’являться білборди «Тебе ховати не шкода», «Я знепритомнію, коли вирізатиму тебе з авто»

17 November 2016, 12:59

У Житомирі проводиться масштабна інформаційна кампанія щодо безпеки руху на дорогах.

Про це 16 листопада повідомив сайт міської ради.

«Інформаційна кампанія, присвячена безпеці руху на дорогах, реалізовується в Житомирі в рамках проекту ЄС «Модернізація та підвищення безпеки дорожньої мережі в Україні». Даний проект спрямований на підвищення безпеки учасників дорожнього руху та оснований на кращих європейських практиках про соціальні кампанії для мінімізації головних факторів ризику на дорогах», - йдеться у повідомленні.

Міська рада повідомляє, що проект на Житомирщині стартував 14 листопада.

«Його презентація одночасно відбуватиметься у всіх засобах масової інформації області. А саме – в радіо- та телеефірах, на сторінках інтернет-видань, на білбордах та сітілайтах, в роздаткових матеріалах, плакатах, сувенірах тощо. Впродовж останніх двох місяців була проведена велика підготовча робота. Перш за все, були проведені кількісні та якісні дослідження (регіональні – в Житомирській області та на національному рівні). Виходячи з результатів досліджень та аналізу, був обраний основний фактор ризику – швидкість. Саме на це спрямована інформаційна кампанія. Основне гасло інформаційної кампанії: «Не жени до мене! Збережи життя!».

На сайті міської ради розміщені зразки білбордів, які з’являться в місті.

«У Житомирі в рамках інформаційної кампанії буде розміщено три білборди та десять сітілайтів», - повідомили Житомир.info в управлінні по зв’язках з громадськістю міської ради.

 

На сайті Мінінфраструктури є інформація, що кампанія почалася саме за ініціативи міністерства.

За словами міністра Володимира Омеляна, Міністерство інфраструктури за підтримки Єврокомісії розпочало великий медійний соціальний проект, розрахований на привернення уваги громадськості до проблеми перевищення швидкості на дорогах.

«Можливо, реклама не зовсім приємна, але вона, на нашу думку, абсолютно дієва. Ми хочемо прищепити українським громадянам, що має бути порядок. Ми повинні бути відповідальними учасниками руху», - заявив Володимир Омелян.

На сайті Міністерства інфраструктури є презентація кампанії з безпеки дорожнього руху, яка має назву «Віч-на-віч» та буде проходити у трьох містах України – Житомир, Київ, Львів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі