Події

У Житомирській області ВАЗ переїхав чоловіка, який лежав на дорозі

17 November 2016, 13:49

На сільській дорозі в Житомирській області ВАЗ переїхав 25-річного чоловіка.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 16 листопада близько 17.15 у с. Мирославці Бердичівського району. За попередніми даними, водій автомобіля ВАЗ-2101, 30-річний житель району, рухався зі сторони центру с. Мирославки у напрямку автодороги Бердичів – Шепетівка. На сільській дорозі він скоїв наїзд на чоловіка, 25-річного бердичівлянина, який лежав на проїзній частині дороги. Унаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження, однак після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився. За попередніми даними, чоловік знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування причин та обставин ДТП», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 23 жовтня до Попільнянської районної лікарні було доставлено жителя села Білки 1993 року народження з підозрою на отруєння невідомою речовиною. У подальшому було з’ясовано, що в нього наявні тілесні ушкодження у вигляді пошкодження внутрішніх органів, які могли виникнути внаслідок ДТП. 

Фото з сайту ГУ НП у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі