Події

У Житомирській області майже на 10 років засудили жінку, яка зарубала свого співмешканця

17 November 2016, 16:18

Бердичівський міськрайонний суд засудив до 9 років і 6 місяців позбавлення волі жительку Романівського району, яка вбила свого співмешканця сокирою.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Між 46-річною жінкою та її співмешканцем після спільного розпивання алкогольних напоїв виникла суперечка, у якій вони з’ясовували, кому більше дісталося спиртного. Не погодившись із словесними доводами цивільного чоловіка, жінка вдалася до більш «вагомих» аргументів. Вийшовши із будинку, знайшла на подвір’ї сокиру та тричі вдарила нею по голові співмешканця. Унаслідок отриманих рубаних травм голови чоловік помер. Під час судового слідства здобуто достатньо доказів, які вказують на скоєння нею умисного вбивства чоловіка, з яким систематично спільно зловживали алкоголем. До того ж, ще у 2007 році жінку позбавлено батьківських прав щодо 3-х дітей», – йдеться у повідомленні.

Новоград-Волинська місцева прокуратура підтримала обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства жителькою Романівського району свого співмешканця, за ч. 1 ст.115 КК України.

Разом з тим, як уточнили Житомир.info у прес-службі прокуратури Житомирської області, вбивство сталося 14 січня 2016 року.

Як повідомляв Житомир.info, у селі Йосипівка Малинського району Житомирської області жінка намагалася видати вбивство за нещасний випадок, однак під тиском неспростовних доказів таки зізналася у жорстокому злочині.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі