Події

У Житомирському районі після застілля чоловік убив 28-річну жінку, без матері залишилося четверо дітей

17 November 2016, 18:01

У ніч з 15 на 16 листопада в селі Піщанка Житомирського району чоловік жорстоко вбив свою 28-річну співмешканку, залишивши без матері чотирьох дітей

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«Минулої ночі у селі Піщанка вбили 28-річну дівчину Олену. Вона сама з Крошні, але останніх два роки проживала в Піщанці зі співмешканцем, цивільним чоловіком, який її і вбив. Тепер без мами залишилося четверо діток. У поліції зараз триває слідство. Сьогодні (17 листопада, – ред.) уже був похорон. За що її вбили, я не знаю, але знаю, що був перший удар у легені, а потім він перерізав їй горло так, що Олена стекла кров’ю», – розповів читач сайту.

Інформацію про подію Житомир.info підтвердила й керівник прес-служби головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

«15 листопада в одному з будинків села Піщанки було виявлено тіло господарки 1988 року народження з тілесними ушкодженнями у вигляді різаної рани. За годину-дві до виявлення тіла працівники поліції встановили, що того ж вечора у будинку, де проживала жінка зі своїм співмешканцем, під час спільного розпиття спиртних напоїв між ними виник конфлікт на ґрунті раптових неприязних відносин. Під час з’ясування стосунків чоловік 1989 року народження, місцевий житель, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності, схопив ножа і наніс ним декілька ударів жінці. Від отриманих травм вона померла на місці події. Чоловіка затримали працівники поліції за статтею 208 «Затримання уповноваженою службовою особою» Кримінально-процесуального кодексу України – за підозрою у вчиненні вбивства. Тіло жінки було відправлено до судово-медичного бюро для встановлення причин смерті. Кримінальне провадження розпочате за статтею 215 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України», – прокоментувала Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, Бердичівський міськрайонний суд засудив до 9 років і 6 місяців позбавлення волі жительку Романівського району, яка вбила свого співмешканця сокирою.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі