Місто

Житомирські патрульні хотіли забрати припарковане авто на евакуаторі, але не встигли

18 November 2016, 15:45

У Житомирі патрульні поліцейські разом із представниками міської ради борються з порушниками правил дорожнього руху, які паркуються в заборонених місцях на центральних вулицях міста.

За словами заступника міського голови Дмитра Ткачука припарковані автомобілі заважають проїзду громадського транспорту, а після негоди на минулих вихідних снігоприбиральна техніка не може повноцінно прибрати узбіччя.

«Це центральні магістралі міста. Фактично, ми обмежили тут паркування, тому що по-перше, це перешкоджає руху громадського транспорту, а особливо цей тиждень є питання з прибиранням снігу. Такі авто перешкоджають прибиранню снігоприбиральної техніки. Впродовж всього цього тижня активно відпрацьовує патрульна поліція. Вони складають протоколи, попереджають, когось штрафують, але більшість людей це просто ігнорує. Ті, хто просто раніше ставили і кидали свої машини зараз стали трохи «розумнішими» і вмикають «аварійку». Тому не виключаємо, що зараз будемо діяти жорсткіше, в тому числі якісь машини будемо евакуйовувати, щоб люди реально розуміли, що це не просто чиясь примха, а суттєва проблема, яку потрібно вирішувати», - каже заступник міського голови Дмитро Ткачук.

Кілька водіїв побачивши патрульних поспіхом від’їжджали, а для того, щоб прибрати машину без водія, копи вирішили викликати евакуатор. Втім, забрати машину порушника не вдалось, евакуатор не зміг підняти мікроавтобус. Поки патрульні вирішували, що робити з неправильно припаркованим автомобілем з’явився і сам водій. За словами патрульних йому може загрожувати одразу три штрафи за паркування в забороненому місці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі