Політика

Радикали міста не підтримують проект бюджету на 2017 рік

19 November 2016, 10:44

18 листопада відбулося засідання Житомирської міської фракції Радикальної Партії Олега Ляшка. Предметом обговорення став бюджет на 2017рік. У ході обговорення дійшли спільного рішення  не голосувати за  бюджет на наступний рік . А причиною такого рішення є не виконання обіцянок влади перед громадою міста.

Таку позицію, щодо бюджету  має і наш лідер Олег Ляшко. І не одноразово наголошував Народний Депутат України Олексій Ленський, що влада має виконувати дані обіцянки перед громадою. Чого сьогодні і добивається фракція РПЛ у міській раді.

За словами голови Житомирської міської організації РПЛ  Олександра Івановича: «Наша фракція не налаштована голосувати за бюджет на 2017 рік. Обіцянки, які ми давали перед громадою,  наразі влада не виконує. Ми хочемо бачити ряд виконаних обіцянок владою з якими ми зверталися від імені своїх виборців та громади Житомира. Не бачимо сенсу працювати над новим бюджетом, коли невиконаний старий».

Депутат Ірина Ярмоленко повністю підтримала позицію голови своєї фракції Радикальної партії Олега Ляшка в Житомирській міській раді.

Прес- служба Житомирської міської організації

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі