Події

На Львівщині поліцейські затримали 17-річного житомирянина, який побив чоловіка

19 November 2016, 12:48

На Львівщині правоохоронці затримали зловмисника, який жорстоко побив чоловіка. Як встановили працівники Стрийського відділу поліції, до скоєння злочину причетний 17-річний мешканець Житомира.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

«У Стрийський відділ поліції 15 листопада за допомогою звернувся 36-річний місцевий мешканець, котрий повідомив, що в ніч з 11 на 12 листопада на одній з вулиць у Стрию його побив невідомий чоловік. За кілька днів після побиття заявник, відчувши погіршення самопочуття звернувся за медичною допомогою у місцеву лікарню, де у нього діагностували «гематому правої скронево-тім’яної долі головного мозку, набряк головного мозку та перелом основи черепа зліва». Як встановили правоохоронці, тілесні ушкодження потерпілому наніс 17-річний мешканець Житомира. Невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Проводиться досудове розслідування», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області двом розбійникам, які побили самотнього пенсіонера, загрожує до 12 років в’язниці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі