Місто

Відкриття освітнього центру «Синергія» в центрі Житомира

21 November 2016, 09:03

В цьому році успішно стартувала та інтенсивно розвивається перша в Житомирській області Приватна альтернативна школа «Синергія».   Спостерігаючи за тим, з яким азартом, радістю та посмішками діти відвідують заняття, з легкістю засвоюють матеріал та активно займаються різними видам творчості, ми зрозуміли, що рухаємось в правильному напрямку. Адже найважливішою запорукою гармонійного розвитку дитини в школі є її власне бажання творити та навчатися чомусь новому та цікавому.

Саме тому відбувається відкриття Освітнього центру «Синергія» в центрі Житомира, метою якого є вирішення всіх проблем, пов’язаних з навчанням в будь-якій галузі шкільних знань. Висококласні досвідчені педагоги, не тільки з України, а і з-за кордону, новітні технології, європейська система навчання та засвоєння знань - все це слугує запорукою досягнення вами найвищих результатів в нашому Освітньому центрі.

 Основні напрямки:

- ВПЕРШЕ В ЖИТОМИРІ! Genki English для дітей (курс англійської мови, схвалений Гарвардським та Оксфордським університетами);

- Інтенсивний курс англійської мови для підлітків та дорослих;

- Польська мова для дорослих та дітей;

- Заняття за шкільними предметами;

- Підготовка до ЗНО;

- Група продовженого дня (для дітей 3-6 класів).

Ми пропонуємо вам прекрасну творчу атмосферу, яка допоможе отримати від навчання не лише користь, а і задоволення. Сучасне обладнання, різноманітні ігри, удосконалений  навчальний матеріал, педагоги-ентузіасти, - все це стане  трампліном для досягнення вашої мети.

Подаруйте собі та вашим дітям прекрасну можливість ефективно навчатись з радістю та задоволенням.

Сторінка освітнього центру: http://synergyschool.in.ua/osvitnij-tsentr-synergiya/

Реєструйтесь на безкоштовні перші заняття за телефонами: (093) 018-23-95, (068) 371-09-77

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі