Політика

Обласна організація «Аграрної партії України» підтримала турнір з волейболу

21 November 2016, 11:43

«Аграрії єднають Україну» - саме під таким гаслом у приміщенні Житомирського національного агроекологічного університету відбувся другий обласний турнір з жіночого та чоловічого волейболу, присвячений дню працівників сільського господарства. Позмагатися у вправності зібралися 8 команд з Житомира, Новоград-Волинського, Коростеня, Коростишева та Черняхова. Спортсмени зізнаються: на гру налаштовані рішуче.

«Ми завжди збираємося на змагання, щоб набратися досвіду. І, звісно, прийшли за перемогою», - ділиться Олександр Котонюк.

«Ми, звичайно, готувалися. Це для нас велике тренування, ми заявилися у студентську лігу України, на початку грудня буде тур. Ці змагання допоможуть нам зігратися, побачити на що ми здатні, адже ми запросили дівчат достойних. Підтримує нас аграрна партія України, велике їм спасибі. Сподіваємось, що вони нас підтримуватимуть і надалі, і це буде щорічний турнір», - розповідає Людмила Борисюк.  

Головний суддя змагань Оксана Ободзінська ділиться: завдяки спонсорській підтримці як жіноча, так і чоловіча команди агроуніверситету забезпечені брендованою формою та мають фінансову можливість їздити на всеукраїнські змагання.

«Обласна організація «Аграрної партії України» підтримує наші і чоловічі, і жіночі команди. В минулому році нам придбали форму. Допомагали жіночій команді з’їздити на турнір до міста Дніпродзержинська, де ми зайняли перше місце у своїй віковій категорії. Сприяють, якщо ми звертаємось за допомогою, нам ідуть назустріч», - каже головний суддя змагань Оксана Ободзінська.

Голова обласної організації «Аграрної партії України» переконаний: спортивна молодь - здорове майбутнє країни.

«Ми завжди підтримуємо молодь, яка є в нашій Житомирській області. Тому що, я рахую, що це наше майбутнє, ті люди, які будуть розвивати нашу державу в подальшому. Від того, як вони будуть відноситися до спорту, а відповідно вести здоровий спосіб життя. Відповідно, вони будуть давати приклад іншим. Наприклад, спорт у Європі, Америці - це модно, там займаються спортом. У нас іще, нажаль, не зовсім так, але якраз ми хочемо сприяти таким заходам, щоб у нас люди незалежно від віку привчалися до спорту», - зазначив голова обласної організації «Аграрної партії України» Віктор Козін.

Другий осінній турнір з волейболу завершився перемогою для жіночих команд з Житомира, Коростеня та Новоград-Волинського. Відзначився і чоловічий склад команд. Перше місце отримав волейбольний клуб «Агроеклог-1», друге місце посів «Агроеколог-2», третє - команда Житомирського агротехнічного коледжу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі