Суспільство

У Коростені та Малині вже відзначили День гідності та свободи покладанням квітів до пам’ятних знаків

21 November 2016, 12:04

У містах Коростені та Малині місцеві жителі та керівники вже відзначили День гідності та свободи.

На сайті Коростенської міської ради з’явилася інформація про те, що зранку, 21 листопада, відбулося покладення квітів до пам’ятного знаку на честь захисників Вітчизни.

«З нагоди святкування Дня Гідності та свободи на головній площі міста відбулось урочисте покладання квітів до Пам’ятного знаку на честь захисників Вітчизни. До заходу долучились міський голова Володимир Москаленко, народний депутат України Володимир Арешонков, голова Коростенської райдержадміністрації Сергій Дмитрук та голова районної ради Василь Клименко.Хвилиною мовчання та молитвою присутні вшанували пам'ять всіх героїв, які віддали своє життя за Україну та сьогодні стоять на сторожі її незалежності», ­- йдеться у повідомленні.

На сайті Малинської міської ради жодної інформації про відзначення Дня гідності та свободи немає. Проте, голова Малинської РДА Юрій Рудченко у себе на сторінці у Facebook написав про те, що у місті також відбулися урочистості та опублікував фото.

«Сьогодні у місті Малин Житомирської області відбулися урочистості до Дня гідності і свободи біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні», - написав Юрій Рудченко.

У Новограді-Волинському в сквері Слави на 13.30 запланований мітинг та покладання квітів з нагоди Дня гідності та свободи.

На сайті Бердичівської міської ради та Бердичівської РДА немає жодної інформації про відзначення революції гідності.

Як повідомляв Житомир.info, житомирян запрошують 21 листопада прийти на майдан Корольова і відзначити День гідності та свободи.

Фото з сайту Коростенської міської ради

Фото зі сторінки у Фейсбук Юрія Рудченка

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі