Місто

В Liberty Hall відбулася третя гра 10-го ювілейного корпоративного чемпіонату з боулінгу-2016

21 November 2016, 12:39

Організатори: рекламна агенція Пропозиція (реклама на моніторах в маршрутках) та Liberty Hall.

Liberty Hall - забезпечить Ваш розкішний новорічний корпоратив!

Цього дня змагалися компанії м. Житомира:

Капрі Альфа

ResTeam

Pol.zt

Мастерок

НТС ТДВ ЖЛ Козаки

Юро ламбер

Телеконтакт

СК-1

Партія 5.10.

Найбільшу кількість балів набрала команда Капрі Альфа з результатом 1205 балів і потрапила в півфінал. Отримали подарунки від магазину «Країна вин», подарунковий сертифікат від містечка відпочинку «Грінвуд», вазон від «Greenflora», сертифікат на безкоштовну гру Квеструм «60 minutes» (https://vk.com/60mquest), продукцію від ТМ Chudnoff та The Highland Fox, запрошення на виставу в Житомирський драмтеатр ім. Івана Кочерги.

Найактивніша команда матчу – МастерОК (отримали вазони від«Greenflora»).

Найкращий чоловічий результат у Олександра з команди Капрі Альфа - 327 бали (в подарунок фірмовий бокал ТМ Чернігівське та візитниця від компанії VADIUS). Найкращий жіночий результат у Наталії з компанії Капрі Альфа- 286 балів (отримала віски The Highland Fox та знижку на Квеструм, папку від Телеконтакту) . У фіналі серед жінок Наталія буде змагатися за сертифікат на суму 500 грн. від салону «Diadema» та сертифікат на макіяж від школи-студії макіяжу Колчик «Beauty Pro».

В перерві чемпіонату учасники в конкурсах складали вірші про спонсорів, танцювали, проявляли творчість і таланти в різних іграх та отримали подарунки від Генерального спонсора - горілкаТМ Chudnoff та віски  The Highland Fox,  презервативи ТМ DOLPHI, білети до кінотеатру «Україна» та  Житомирського драмтеатру ім. Івана Кочерги.

Всі хто правильно вгадали прапор країни - отримали сертифікати на суму 100 -150 грн. на будь-які поїздки по Україні від ТА «Чотири сезони», сертифікати зі знижкою на просування і створення сайтів від компанії VADIUS. В конкурсі на знання англійської мови - розіграли сертифікати від курсів англійської мови WinWin та знижки на покриття для підлоги від Pol.zt.

Майже кожен активний учасник отримав водичку ТМ «Тонус-кислород» і горішки ТМ «Big Bob». Партнер чемпіонату вікна РОС порадував усіх приємними сувенірами. Представник від партнера «Тoyota Стар-Кар Житомир» вручила своєму фавориту подарунковий сертифікат на придбання аксесуарів. Всі учасників в своїх папках отримали в подарунок дисконтні карти від партнеру чемпіонату - Ювелірного салону «Diadema» та знижку 100 грн. на покупку продукції в магазині «Країна Вин».

У фіналі учасники чемпіонату отримають подарунки ще й від наших партнерів - Viseven та Комп'ютерний Всесвіт!

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі