Суспільство

НАБУ та ВРЮ перевірять причетність суддів до рейдерського захоплення Житомирської кондфабрики

21 November 2016, 13:55

Заступник Голови Комітету з питань запобігання та протидії корупції Віктор Чумак направив звернення Директору національного Антикорупційного бюро України Артему Ситнику, а також Голові Вищої ради юстиції Ігореві Бенедисюку з проханням перевірити дії суддів і можливе використання ними рейдерських схем з метою захоплення майна ТДВ «Житомирської кондитерської фабрики ТДВ «ЖЛ».

 

До списку потрапили більше 20 суддів Житомирського та Тернопільського окружних адміністративних судів, Рівненського та Львівського апеляційних господарських судів, а також ВАСу. Серед списку значаться Житомирські судді Нагірняк М. Ф. та Тимошенко О. М., який увійшов до сотні найбагатших суддів України.

 

Керівництво Житомирської кондфабики у своєму зверненні зазначає, що «одну з основних ролей в схемі її рейдерського захоплення відведено судовій гілці державної влади, без якої було б тяжко втілити схему рейдерського захоплення в життя. У зв’язку з цим, вищеперераховані судді повинні бути притягнуті до відповідальності, що передбачена чинним законодавством України». 

Прес-служба ТДВ «ЖЛ»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі