Місто

Влада Житомира планує заборонити кафе «Шульц» працювати цілодобово, а закладам «Укрлото-Київ» - дозволити

22 November 2016, 10:44

Влада Житомира планує скасувати дозвіл на цілодобовий режим роботи кафе «Шульц» на вул.Перемоги,1.

Відповідний проект рішення виконкому опублікований на сайті міської ради 21 листопада.

Зазначено, що підставою для скасування цілодобового режиму роботи стала скарга від жителів міста. Дозвіл на цілодобову роботу «Шульц» отримав відповідно до рішення міськвиконкому від 21 травня 2014 року.

Водночас, міська влада хоче дозволити чотирьом «Центрам розповсюдження лотерей», які належать ТОВ «Укрлото-Київ», працювати цілодобово.

«Встановити режим роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг в нічний час на території м. Житомира згідно з додатком. Рекомендувати суб’єктам господарювання, що зазначені в додатку, встановити камери відеоспостереження в об’єктах та на прилеглій до них території. Зобов’язати суб’єктів господарювання, вказаних в додатку: забезпечити дотримання громадського порядку в приміщеннях об’єкту та на прилеглій території; не використовувати в нічний час на прилеглій до об’єкту території звуковідтворювальну апаратуру та інші джерела побутового шуму, салюти, феєрверки та інші піротехнічні засоби; не допускати порушень санітарних норм, режиму роботи об’єкта, вимог чинного законодавства щодо порядку здійснення господарської діяльності, що зачіпають права та інтереси громадян міста при роботі в нічний час», - зазначається в проекті рішення міськвиконкому, опублікованому 21 листопада.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно міністр МВС Арсен Аваков попереджав про перевірки ігорних закладів та закликав нардепів узаконити роботу ігорного бізнесу в Україні.

Нижче фото закладів, які знаходяться у Житомирі за адресою: вул.Велика Бердичівська, 30

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі