Події

На трасі Житомир-Могилів-Подільський на зустрічній смузі Ford зіштовхнувся з мікроавтобусом

22 November 2016, 11:28

21 листопада о 17.50 до чергової частини Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення про ДТП на 35 км автошляху Житомир - Могилів-Подільський, поблизу с. Осикового. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Встановлено, що водій автомобіля FORD Scorpio, 30-річний житель с. Пряжева, виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з автомобілем Mercedes-Sprinter, під керуванням 47-річного бердичівлянина. Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали обидва водії, від госпіталізації вони відмовились. За попередніми даними, водій автомобіля FORD знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування причин та обставин події», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 28 жовтня у Бердичеві водій Peugeot врізався в огорожу залізничного переїзду і залишив автомобіль із травмованим пасажиром.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі