Місто

У Житомирі відбувся конкурс «Королева студентства-2016»

23 November 2016, 10:50

 20 листопада в приміщенні облмуздрамтеатру відбувся щорічний конкурс «Королева студентства-2016».

Організатори конкурсу Профспілки студентів ВНЗ м. Житомира та Агентство Емоцій «Fly». Свято проходило за підтримки управління сімї молоді та спорту Житомирської міської ради та міжнародного благодійного фонду «Україна для всіх».В конкурсі взяло участь 11 студенток з ВНЗ м. Житомира. Конкурсна програма включала в себе 4 виходи. Перший вихід був в осінній колекції від бренду Ost won, другій вихід був в купальниках, які також пошили спеціально дизайнери Ost won, третій вихід був танцювальний, з футболістами МФК Житомир і четвертий вихід був у вечірніх сукнях від салону Естель.

Переможницею стала студентка  4 курсу  ФОФ ЖДТУ Дарья Сероветнік, яка не тільки вразила всіх своєю красою але й є відмінницею та першою в рейтингу у своєму вузі. Міс Глядацьких симпатій та першою віце-міс стала студентка ЖІМ Тетяна Башинська.Другою віце-міс стала студентка ЖДУ ім.І.Франка Емма Воронюк.

Крім конкурсної програми була ще концертна програма. Між виходами виступали артисти: Олена Гребенюк- опена співачка,Юрій Годо- співак, Лена Дак – співачка, Ольга Ковальова – співачка, щоубенд Madam Jojos та танцювальний колектив Varshaleks.

В Журі були Ректори, проректори та голови профспілок ВНЗ м. Житомира, депутати міської ради, співаки та співачки а також представники спонсорів заходу.

Переможниця отримала 5000 тисяч гривень та путівку на двох до Карпат, сертифікат на одяг на 1000 грн та сертифікат на 500 грн на косметику. Перша віце міс отримала 3 000 тисячі гривень та різного типу сертифікати, а друга віце-міс отримала 1000 гривень і також різноманітні сертифікати від спонсорів заходу. Всі учасниці отримали різного роду призи від спонсорі і жодна з них не залишилась без подарунків.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі