Події

Пожежа забрала життя житомирянина, який жив у літній кухні

23 November 2016, 11:57

У Житомирі у ніч на 23 листопада на пожежі загинув чоловік, який проживав у літній кухні.

Про це повідомляє сайт управління ДСНС в Житомирській області.  

«23 листопада о 05:05 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яній господарчій будівлі, що розташована у приватному домоволодінні у Житомирі. Помітивши загоряння, сусіди викликали рятувальників. За вказаною адресою виїхало 6 рятувальників, які встановили, що будівля літньої кухні повністю охоплена вогнем. Зі слів власниці стало відомо, що всередині, можливо, знаходиться її чоловік, який там проживав», - інформують рятувальники.

Сайт ДСНС пише, що, трохи пригасивши полум’я, всередину зайшла ланка газодимозахисної служби в апаратах на стиснутому повітрі. На одному із стільців вони виявили тіло 86-річного чоловіка власниці без ознак життя.

«Силами вогнеборців о 05:15 пожежу було локалізовано та о 07:20 – ліквідовано. Попередня причина займання – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Остаточні обставини події встановлюються фахівцями», - інформує служба порятунку.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2016 року в Ємільчинському районі Житомирської області на пожежі живцем згорів чоловік.

Фото УДСНС в області

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі