Суспільство

Житомирській юридичній компанії «Кодекс» 7 років

25 November 2016, 11:43

Житомирська юридична компанія «Кодекс» була заснована 25 листопада 2009 року. Нині компанія відзначає 7-річчя на ринку юридичних послуг.

На думку директора «Кодексу» Олександра Дмитрука, гарну репутацію та довіру клієнтів компанія здобула, бо якісно і сумлінно виконує свою роботу.

— Розкажіть про основні напрямки Вашої діяльності? Які послуги Вашої компанії користуються найбільшим попитом сьогодні?

— Ключові напрямки, на яких ми спеціалізуємося – адміністративне, господарське та цивільне право. Також ми надаємо консультації і пропонуємо нашим клієнтам професійний юридичний супровід під час підготовки документації для участі в публічних держзакупівлях через систему ProZorro.

Крім цього, приділяємо значну увагу пошуку та налагодженню міжнародних контактів. Зараз ми надаємо послуги інвесторам з Франції. У 2016 році розпочали роботу над розширенням міжнародної співпраці з Китаєм і пропонуємо юридичні консультації з питань українського законодавства, вирішуємо питання і проблеми, які виникають під час переговорів між представниками бізнесу Китаю та України. Адже сьогодні є багато українських виробників, які зацікавлені у співпраці з Китаєм, і ми хотіли б допомогти налагодити з юридичної точки зору таку співпрацю.

— Чим «Кодекс» відрізняється від інших юркомпаній?

— Зараз ми маємо десятки крупних компаній, які з нами працюють постійно вже декілька років. У нас 99,9% справ були виграшними. Десятки мільйонів гривень ми людям зберегли від тиску фіскальної системи. Нині у компанії працюють фахівці юридичного, економічного та бухгалтерського блоків. Вони не просто надають кваліфіковані юридичні консультації, а й розробляють ефективні стратегії, що захищають інтереси клієнтів при судових розглядах. Крім цього, допомагають врегулювати конфліктні ситуації, не вдаючись до судових позовів.

— Успіх для Вас – це виграна справа?

— Мене дивує темп і регулярність, з якою змінюються митне, податкове законодавство і форми звітності – це не зовсім нормально. Навіщо винаходити велосипед? На мою думку, за основу необхідно брати кращі податкові системи світу, перенести їх сюди, в Україну, і не треба нічого вигадувати.

Успіх – це задоволений клієнт. Щоб бізнес наших клієнтів був у безпеці і вони відчували себе комфортно. Неможливо виграти всі справи. Нікому. Бо є ризик раптової зміни обставин, але коли ти надаєш якісні послуги, це вже успіх.

— Розкажіть про плани, стратегію розвитку компанії на найближчі три роки.

— Оскільки нашій компанії вже сім років, то через три роки мрію, щоб вона була в першій 50-ці кращих юридичних компаній України. Крім цього, хочу, щоб наша команда вільно розмовляла та проводила ранкові наради англійською мовою і зараз ми активно над цим працюємо. Я впевнений у своїх силах та у своїй команді, бачу їхню віддачу. Ми любимо справу, якою займаємося щодня, а тому плануємо розвиватись і вдосконалюватись.

Своїх клієнтів юридична компанія «Кодекс» чекає у будні за адресою:

м. Житомир, вул. Степана Бандери, 7, офіс 201,

тел.: (0412) 41-39-20, +38 (067) 411-44-16,

e-mail: zt_kodex@ukr.net,

сайт: http://kodex.net.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі