Місто

Сьома гра 10-го Ювілейного Корпоративного Чемпіонату з боулінгу–2016 відбулась у Liberty Hall

25 November 2016, 13:12

15 листопада в Liberty Hall відбулася сьома гра 10-го Ювілейного Корпоративного Чемпіонату з боулінгу – 2016.

Організатори: рекламна агенція Пропозиція (реклама на моніторах в маршрутках) та Liberty Hall.

Liberty Hall – забезпечить Ваш розкішний новорічний корпоратив!

Цього дня змагалися компанії м. Житомира:

  • СК Інни Білої
  • Юником-Пром
  • УРА Престиж
  • Курси Він Він
  • Центр Стоматології
  • Еліт Мобайл
  • Житомирський театр
  • Телеконтакт
  • ТМ Чернігівське
  • Кромберг енд Шуберт

Найбільшу кількість балів набрала команда Юніком Пром з результатом 1025 балів і потрапила в півфінал. Отримали подарунки від магазину "Країна вин", подарунковий сертифікат від містечка відпочинку "Грінвуд", вазон від "Greenflora", сертифікат на безкоштовну гру Квеструм Житомир 60 Минут (https://vk.com/60mquest), продукцію від ТМ Chudnoff та The Highland Fox, запрошення на виставу в Житомирський драмтеатр ім. Івана Кочерги.

Найактивніші команди матчу – компанія WinWin і Центр Стоматології (отримали вазони від «Greenflora»).

Найкращий чоловічий результат у Руслана з команди Юніком Пром – 303 бали (в подарунок фірмовий бокал ТМ Чернігівське та візитниця від компанії VADIUS). Найкращий жіночий результат у Яни з компанії WinWin – 223 бали (отримала віски The Highland Fox та знижку на Квеструм, папку від Телеконтакту) . У фіналі серед жінок Яна буде змагатися за сертифікат на суму 500 грн. від салону «Diadema» та сертифікат на макіяж від школи-студії макіяжу Колчик "Beauty Pro".

В перерві чемпіонату учасники в конкурсах складали вірші про спонсорів, танцювали, проявляли творчість і таланти в різних іграх та отримали подарунки від Генерального спонсора – горілка ТМ Chudnoff та віски The Highland Fox, презервативи ТМ DOLPHI, білети до кінотеатру "Україна" та Житомирського драмтеатру ім. Івана Кочерги.

Всі хто правильно вгадали прапор країни – отримали сертифікати на суму 100 -150 грн. на будь-які поїздки по Україні від ТА «Чотири сезони», сертифікати зі знижкою на просування і створення сайтів від компанії VADIUS. В конкурсі на знання англійської мови – розіграли сертифікати від курсів англійської мови WinWin та знижки на покриття для підлоги від Pol.zt.

Майже кожен активний учасник отримав водичку ТМ "Тонус-кислород" і горішки ТМ "Big Bob". Партнер чемпіонату вікна РОС порадував усіх приємними сувенірами. Представник від партнера "Тoyota Стар-Кар Житомир" вручила своєму фавориту подарунковий сертифікат на придбання аксесуарів. Всі учасникив в своїх папках отримали в подарунок дисконтні карти від партнеру чемпіонату – Ювелірного салону «Diadema» та знижку 100 грн. на покупку продукції в магазині "Країна Вин".

У фіналі учасники чемпіонату отримають подарунки ще й від наших партнерів – Viseven та Комп'ютерний Всесвіт!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі